Barion Pixel

VIZES ÉLMÉNYEK

VIZI KALANDOK

KÖZEL A KABINODHOZ

A Slowood Cabins falain túl a Balaton-felvidék számos vizes élményt kínál. A térség vitorlázásra, szörfözésre és egyéb vízi sportokra ad lehetőséget, így igazán változatos élményekben lehet részed. A szépen karbantartott strandok és az átgondoltan kialakított part menti területek ideálisak a napozáshoz, úszáshoz vagy akár egy-egy romantikus naplemente megtekintéséhez. Egyéni és csoportos vitorlázási programok is rendelkezésre állnak, hogy még közelebbről is megismerhesd a Balaton varázsát. A széleskörű lehetőségeknek köszönhetően a Balaton-felvidék minden korosztály számára tartogat izgalmas programokat.

VIZI SPORTOK

 • SUP bérlés – SupPort – Révfülöp

  A SUP, vagyis a stand-up paddleboarding egyre népszerűbb a Balatonon is. Révfülöpön, a SupPortnál egyszerűen és gyorsan bérelhetsz deszkákat. Szombatonként SUP jógával várnak.

  További infó: SUP bérlés – SupPort

 • Szörf – Sail&Surf club Tihany

  Ha szörfözésben gondolkodunk, Tihany a helyszín. A Sail&Surf Club profi oktatással és eszközbérléssel vár, akár kezdő vagy profi szinten vagy.

  További infó: Szörf – Sail&Surf club

 • Vízibiciklizés a balatonszepezdi strandon

  A közeli strand tökéletes helyszín a vízibicikli bérléshez, ahol a családdal, barátokkal, de akár csak kettesben is jól érezhetitek magatokat.

VITORLÁZÁS

 • Vitorlás bérlés – Balatonfüred

  Az R YACHT Balatonfüreden minden igényt kielégít, legyen szó saját vitorlásbérlésről vagy egy vezetett sétavitorlázásról a naplementében tapasztalt kapitánnyal. Charter-flottájuk 28 lábas vitorlástól a 37 lábas luxus yacht-ig bérelhető.

  További infó: Vitorlás bérlés – Balatonfüred

 • Vitorlás bérlés – Keszthely

  Interaktív, személyre szabott hajóutakat kínálnak, ahol akár a kormányzást is kipróbálhatjátok. Minőségi catering, élőzene és egyedi útvonalak teszik az élményt felejthetetlenné.

  További infó: Vitorlás bérlés – Keszthely

STRAND

 • Balatonszepezd Központi Strand

  Mindössze 10 perc sétára van a kabinodtól, és számos kényelmi funkcióval rendelkezik, mint például megújult vizesblokk és ingyenes parkolás. Ha strandolás közben megéheznél, látogasd meg a bejáratnál található kiváló éttermet is.

  További infó: Balatonszepezd Központi Strand

 • Víriusi strand

  15-20 perc sétára található a Slowood-tól és egy sor modern kényelmi funkcióval büszkélkedhet, beleértve a tavaly megújult vizesblokkot és szolár zuhanyokat. Homokos játszótér, sportpálya, fitness park színesíti a szolgáltatások kínálatát.

  További infó: Víriusi strand

 • Szepezdfürdői, Révfülöpi, Zánkai strand

  További gyönyörű strandok autóval pár perc alatt könnyen megközelíthetőek.